WZC OLV Ster der Zee is verhuisd

In de loop van de maand juli verhuisden de bewoners van het WZC OLV Ster der Zee naar hun nieuwe locatie in Scherpenheuvel in de Prins Alexanderstraat nr. 55.
De verhuis verliep bijzonder rustig en was goed georganiseerd. De bewoners zijn opgetogen over hun nieuwe omgeving. Er is heel wat meer ruimte, licht en vooral comfort.  En dat wordt gesmaakt!

De moderne infrastructuur van het nieuws zorgcomplex biedt extra ruimte aan de hooggekwalificeerde zorg en dit voor 95 bewoners. Bovendien start er een nieuw dagverzorgingscentrum op 1 oktober 2015 waar senioren overdag welkom zijn voor de beste zorgen.

De bewoners voelen zich nu reeds helemaal thuis in het nieuwe woon- en zorgcentrum. Ze kunnen genieten van ruime en comfortabele kamers.  Het gebouw en de uitrusting ervan mikt op het zo goed mogelijk verbeteren van zelfredzaamheid en levenskwaliteit. Er werden mooie kleuren gebruikt en  aangepast materiaal en bovenal is er die fijne groep collega’s die met expertise en een met enorme gedrevenheid het beste van zichzelf geven voor het welzijn van de bewoners.

Voor meer informatie over het nieuwe woonzorgcentrum kan u terecht bij de sociale dienst van het woon-en zorgcentrum  (Angie en Elisabeth : 013 35 23 03).

http://www.olvsterderzee.be/