Te Gek!?

Twee nieuwe Te Gek!? boeken

Op 11 oktober verschijnt het eerste Te Gek!? non-fictieboek  "Al Te Gek" van Geerdt Magiels en een dag later mogen we de tweede Te Gek!? novelle verwelkomen van Christophe Vekeman "Gezellig is Anders".

Lees meer

Jaarcampagne "Psychose Ontwikkeld"

Jaarcampagne "Psychose Ontwikkeld"

Op de 22ste Belcanto Classic te Westouter trapte Te Gek!? letterlijk de nieuwe jaarcampagne rond psychose(gevoeligheid) op gang. 

Hoe we dat deden kan u hier zien.


Lees meer

Voorstelling "Kortsluiting in mijn hoofd"

Voorstelling "Kortsluiting in mijn hoofd"

 In het kader van onze jaarcampagne ‘Psychose Ontwikkeld” gaat de voorstelling “Kortsluiting in mijn hoofd” van Brenda Froyen en Stefaan Baeten op tournee.

 

In “Kortsluiting in mijn hoofd” brengt Brenda een monoloog over haar behandeling in de psychiatrie van nu. Stefaan brengt een monoloog over de behandelingen in de psychiatrie van vroeger. Of is het een dialoog, tussen patiënt en hulpverlener?

Twee verhalen, 1 voorstelling, verbonden door muziek.

Lees meer

Een nieuwe Te Gek!? infomobiel dankzij Rode Neuzen Dag

Dankzij de ondersteuning van het Rode Neuzen Fonds kan te Gek!? een nieuwe Te Gek!? infomobiel verwezenlijken.  Een bus vol met informatie en beeldmateriaal over geestelijke gezondheid. Te Gek!? zal er in de komende jaren mee naar scholen in Vlaanderen en Brussel trekken, om zo psychische problemen bij jongeren bespreekbaar te maken. Te Gek!? is ontzettend trots en blij dat het dit project, dankzij het Rode Neuzen Fonds, kan verwezenlijken.

Lees meer

Lezing over psychose door Geerdt Magiels

Van eind augustus 2016 tot eind mei 2017 loopt de jaarcampagne 'Te Gek!? Psychose Ontwikkeld'/

In het kader daarvan bieden wij een lezing aan van Geerdt Magiels rond het thema psychose.

Geerdt Magiels schreef al 2 boeken over dit thema namelijk 'Al Te Gek' & 'Ingewikkeld'


Lees meer

1 op 6 vrouwen maakt kans op een postnatale depressie. Met deze Vlaamse campagne willen we tot meer begrip komen binnen de samenleving voor gezinnen die geconfronteerd worden met postnatale depressie. De campagne richt zich zowel tot de professional als tot de jonge mama en haar omgeving (partner, vrienden, familie, ...).  Want samen maken we postnatale depressies bespreekbaar.

- Campagne postnatale depressie van Zorg Vlaanderen

 

www.geestelijkgezondvlaanderen.be

Te Gek!? werkt samen met de VVGG in de Associatie Beeldvorming Geestelijke Gezondheid Vlaanderen.

Op zoek naar informatie over geestelijke gezondheid en psychische klachten? Bezoek de website: www.geestelijkgezondvlaanderen.be


- www.geestelijkgezondvlaanderen.be

 

Jeroen Meus

 

Kadotip: De Te Gek!? soeptas
- Te Gek!? soeptassen