• Home
  • Nieuws
  • Kom lekkernijen proeven op De Warmste Dag 18 december

Nieuws

Kom lekkernijen proeven op De Warmste Dag 18 december

Op woensdag 18 december 2019 zal Ak'Cent in samenwerking met het psychiatrisch ziekenhuis Sint-Annendael een warmste dag organiseren ten voordele van TeGek!?

Op deze dag zijn er allerlei lekkernijen verkrijgbaar tegen democratische prijzen. Zo zullen er wafels, cupcakes, warme choco en verse soep à la Jeroen Meus te koop zijn. Bovendien zullen er enkele cliënten het gebeuren entertainen met muzikale intermezzo's. Ten slotte zal niemand minder dan Guy Swinnen een kort optreden komen geven!

Het goede doel is gekozen door de deelnemers van Ak'Cent. Zij hebben gekozen voor TeGek!? Het tracht geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen. Te Gek!? zet hiervoor al jaren grootschalige campagnes op om de beeldvorming rond geestelijke gezondheid in Vlaanderen juister af te stellen. Guy Swinnen en Selah Sue zijn peter en meter van Te Gek!?.

TeGek!? maakt sinds 1 januari 2019 onderdeel uit van het Steunpunt Geestelijke Gezondheid. Het is dus niet langer een onderdeel van de vzw Sint-Annendael Grauwzusters, maar de vzw blijft TeGek!? natuurlijk wel graag steunen in hun missie. 

Waar: cafetaria PZ Sint-Annendael 
Wanneer: 18 december 2019
Hoe laat: 14.00 - 16.30 uur