• Home
  • Nieuws
  • Vrijwilligers gezocht voor OLV Ster der Zee!

Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor OLV Ster der Zee!

In ons woonzorgcentrum OLV Ster der Zee worden we geconfronteerd met een te grote uitval van personeel. En er worden enorme inspanningen gevraagd aan onze medewerkers. Daarom zoeken we ondersteuning om onze werking te vrijwaren.

Kan jij ons helpen?

Als woonzorgcentrum zijn we specifiek op zoek naar mensen met een diploma en/of ervaring als zorgkundige of verpleegkundige. Dat kunnen zowel gepensioneerden zijn als mensen met een vooropleiding als verpleegkundige of zorgkundige die zich op korte termijn – ook in de eindejaarsperiode – meerdere dagen vrij kunnen maken om mee te draaien. Ook studenten verpleegkunde, zorgkunde en paramedische beroepen die zich kunnen vrijmaken, zijn meer dan welkom om een handje bij te steken.

Heb je zin om je te engageren of ken je iemand die zich wil inzetten? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren op telefoonnummer van het onthaal: 013 35  23 00.

We nemen snel contact op met deze vrijwilligers en werken een planning uit op basis van hun mogelijkheden. Uiteraard wordt het nodige professionele beschermingsmateriaal voorzien voor wie als vrijwilliger werkt en gelden ook alle voorzorgsmaatregelen zoals voor de medewerkers.

Wees welkom, jouw inzet is een onmisbare ondersteuning voor onze bewoners en medewerkers!