• Home
  • Nieuws
  • Nieuwe psychiater in dienst: Els De Baerdemaeker

Nieuws

Nieuwe psychiater in dienst: Els De Baerdemaeker

Op 6 januari 2020 breidt onze medische staf verder uit. Dr. Els De Baerdemaeker zal vanaf die datum cluster D versterken.

Zij zal er de taak van clusterarts en psychiater mobiel team en Beschut Wonen De Linde overnemen van Dr. Ballegeer, die zich gerichter zal focussen op Sint-Godelieve, mobiel team en beschut Wonen Fides in Aarschot, en ambulante consultaties.

Daarnaast zal Dr. De Baerdemaeker ook 1 dag per week de M.A.R. (multidiscipliniaire adviesraadpleging) voor haar rekening nemen, zodat deze nu op dinsdag én donderdag kan doorgaan, waardoor de ambulante wachtlijsten voor eerste evaluatie alvast kunnen ingekort worden.

Dr. De Baerdemaeker, oorspronkelijk afgestudeerd als psychiater in 2006, werkte later ook nog een ManaMa verzekeringsgeneeskunde en medische expertise af. Zij bekleedde de voorbije 12 jaar een beleidsfunctie binnen een mutualiteit, maar wil zich nu met vol engagement terug richten op het klinische werk met zowel patiënten met een eerste hulpvraag als patiënten met langdurige zorgnoden.

We verwelkomen haar erg graag en kijken uit naar een aangename en duurzame samenwerking.