Overstap naar de zorg

Een inleefmoment in de zorg 

Voor zij die nog twijfelen over het starten van een studie in de zorg, of die graag meer willen weten over onze organisatie, bieden we een inleefmoment op de werkvloer aan. Tijdens deze kijkstage kan je alvast van de sfeer proeven, kennismaken met onze visie en verkennen welke taken bij de job horen. Daarna kunnen we samen beslissen over een opstart als vrijwilliger en verwijzen we je door naar een gepast opleidingstraject.

Heb je graag meer informatie? Neem dan zeker eens een kijkje op deze website

Contactpersoon

Michelle Berckvens 
Tel. 0477 42 95 11
rekrutering@sad.be 


Omscholingstrajecten 

Wil jij graag een nieuwe carrière beginnen in de zorg? Ontdek de diverse initiatieven van de overheid om je om te scholen tot zorgkundige of verpleegkundige! Zij die al in de sector werkzaam zijn kennen misschien project 600 al, het opleidingstraject tot verpleegkundige. Maar ook voor geïnteresseerden buiten de zorg bestaan er gelijkaardige projecten als #kiesvoordezorg en Integrazorg.

Als vzw zijn we trots om partner te zijn in deze projecten. Dat wil zeggen dat wij mensen binnen onze organisatie mee opleiden tot zorg- of verpleegkundige. Als jij geïnteresseerd bent in deze omscholing moedigen we je van harte aan om deel te nemen aan één van bovenstaande projecten. 

Lees alle info en meld je aan op: