Stage

Wil jij graag een waardevolle ervaring opdoen als stagiair binnen de ouderenzorg of geestelijke gezondheidszorg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Bij vzw Sint-Annendael Grauwzusters streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van zorg te bieden aan onze patiënten, cliënten en bewoners. We begeleiden dan ook graag gemotiveerde en enthousiaste stagiairs die deze missie delen en willen groeien in hun vakgebied. Jaarlijks begeleiden wij tientallen studenten tijdens hun stage in het kader van hun opleiding tot arts, psycholoog, verpleegkundige, zorgkundige, ergotherapeut of logistiek medewerker.
 


Waarom kiezen voor een stage bij ons?

 • Professionele ontwikkeling: Wij bieden jou een ondersteunende omgeving waarin je kan groeien en je vaardigheden verder kan ontwikkelen. 
 • Impactvolle inzet: Als stagiaire speel je een essentiële rol in het leven van onze patiënten, cliënten en bewoners. Je helpt hen met dagelijkse activiteiten, begeleidt hen in hun zorgtraject en bent een vertrouwd en geruststellend aanspreekpunt.
 • Teamspirit: Bij vzw Sint-Annendael Grauwzusters geloven we in de kracht van teamwork. Je wordt dan ook verwelkomd in een warme en ondersteunende omgeving.
 • Begeleiding door een mentor: Als stagiair verpleegkundige/zorgkundige sta je onder toezicht van een persoonlijke begeleider. Deze mentor zal je helpen om je vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om te groeien als individu binnen het zorgberoep.
 • Vaste aanwerving na het afstuderen: Als stagiair krijg je de kans om na jouw stage met ons in gesprek te gaan. In geval van een openstaande vacature en een positief overleg met de leidinggevende van jouw stageplek is het mogelijk dat we jou een vast contract aanbieden, zelfs voordat je bent afgestudeerd! Voor zij die nog willen verder studeren, bekijken we ook de mogelijkheid van een studentencontract.

Klaar om jouw carrière te starten bij ons? Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die we te bieden hebben!


Stageplaats aanvragen

Hieronder vind je de verschillende stage-mogelijkheden en de contactpersoon per zorgorganisatie.

Woonzorgcentra Huize Sint-Augustinus & OLV Ster der Zee

Voor een stage in het kader van je opleiding tot verpleegkundige, zorgkundige, ergotherapeut of logistiek medewerker.

Contactpersoon: 

 • Wendy Serré:  
  • tel. 013 35 50 00 (Huize Sint-Augustinus)
  • tel. 013 35 23 00 (Ster der Zee)
 • Contactformulier *

Psychiatrisch ziekenhuis Sint-Annendael    

Voor een stage in het kader van je opleiding tot arts, verpleegkundige of psycholoog.

Contactpersoon: 

*Verstuur geen medische gegevens via e-mail.