Een tijdelijke thuis

Al onze medewerkers streven ernaar dat jij je thuis voelt in Huize Sint-Augustinus. Bij ons geniet je de maximale vrijheid en autonomie om je eigen leven te leiden, om eigen keuzes te blijven maken. We bieden je de geborgenheid, veiligheid en ondersteuning die nodig is voor een zo actief mogelijk leven. Daarbij betrekken we ook je familie of naasten.


De beste zorg

Je kunt rekenen op een team van zorg- en verpleegkundigen dat je dag en nacht omringt met deskundige zorg. Onze coördinerende arts zorgt voor de nodige afstemming. En als je daar nood aan hebt, kun je op voorschrift van je huisarts terecht bij ons multidisciplinaire team van logopedisten, kine- en ergotherapeuten. Verder is er nog onze medewerker zingeving en spiritualiteit. Met deze geestelijk begeleider kan je gesprekken voeren over al jou nauw aan het hart ligt. 

Lees meer over de visietekst van zingeving en spiritualiteit ›


Gezonde keuken

Samen met de cateraar bereidt ons keukenteam gezonde en gevarieerde maaltijden. Zij nemen daarbij de nodige richtlijnen over voedselveiligheid en hygiëne in acht. Heb je bepaalde dieetvoorkeuren (bijvoorbeeld zoutarm of diabetisch) of heb je een allergie? Dan zorgen zij voor een aangepast menu.


Huishouden

Ons schoonmaakteam reinigt dagelijks je kamer. Elke week krijgt je kamer een volledige schoonmaakbeurt. Wij onderhouden ook het bedlinnen. Je persoonlijke was en strijk kan je laten doen door je familie, of kan je meegeven aan onze wasserij.


Leg jezelf in de watten

Ons woonzorgcentrum heeft een kapsalon dat enkele dagen per week open is. Elke week komt er ook iemand langs voor medische pedicure op afspraak. Een afspraak maken kan je via een van onze medewerkers.


Activiteiten op maat

Wat zijn jouw interesses? Waar beleef je plezier aan? Samen zoeken we naar activiteiten die jij graag doet. Of dat nu een uitstap naar de markt is, wandelen in het groen, kienen of deelnemen aan een activiteit rond zingeving en spiritualiteit (zoals de eucharistieviering), wij zorgen ervoor.