Individuele trajectbegeleiding

Betrokken medewerkers

  • Verantwoordelijk therapeut GGZ - psycholoog: Nele Reynders
  • Coördinator Beschut Wonen – hoofdverpleegkundige GGZ: Annicq Hulshagen

Contact

  • Heb je algemene vragen over individuele trajectbegeleiding?
    • tel. 013 33 61 19
  • Wil je aanmelden voor individuele trajectbegeleiding?

*Verstuur nooit medische gegevens via e-mail.

Voor wie?

Individuele trajectbegeleiding is er voor volwassenen met een psychische kwetsbaarheid die graag een persoonlijk stappenplan willen opstellen om weer een actieve rol op te nemen in de samenleving.


Aanbod

Samen met je trajectbegeleider breng je jouw wensen en doelen in kaart. Dat kan bijvoorbeeld een invulling van je vrije tijd zijn, meer ontmoetingen, activiteiten die structuur in je dag brengen, een opleiding, vrijwilligerswerk of een job. Op basis daarvan stel je samen een trajectplan op. 

Is het vinden van een job jouw doelstelling? De beste training gebeurt ‘on the job’. Als je de nodige basisvaardigheden en attitudes hebt, zal je trajectbegeleider je helpen zoeken naar een geschikte stageplaats om specifieke arbeidsvaardigheden aan te leren en verder te ontwikkelen. Tijdens de stage krijgen zowel jij als je werkgever de nodige begeleiding.


W²: werk- en welzijnstrajecten

Wij zijn ook partner in de W²-trajecten (werk en welzijn) voor mensen die (tijdelijk) niet kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt, omwille van een medische, mentale, psychische, psychiatrische en/of sociale problematiek.