HerstelAcademie Demerland

Verantwoordelijke HerstelAcademie Demerland

Rita Dekrem

 

Contact

Voor wie? 

De HerstelAcademie staat open voor iedereen die aan zichzelf wil werken. Wij hopen om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in de zoektocht naar hun eigen talenten en krachten en hoe deze in te zetten voor persoonlijke groei en persoonlijk herstel. Wij staan open voor iedereen die bij dit proces betrokken is (familie, naasten, hulpverleners etc.).


Wat doet de HerstelAcademie precies?

Wij bieden een educatief vormingsaanbod aan rond diverse thema's voor mensen die willen werken aan hun eigen herstel- of ontwikkelingsproces. De cursussen worden gegeven door een trainersduo van een ervaringsdeskundige en een professional. De meerwaarde van ons aanbod is het samen leren van en met elkaar. Wij staan voor een gelijkwaardige inbreng van iedereen die bij de cursus betrokken is. De HerstelAcademie geeft zowel fysiek als online cursussen.


HerstelAcademie iets voor jou?

Spreekt ons aanbod jou aan, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij nodigen jou dan graag uit voor een onthaalgesprek. Hierin stemmen we af welke cursussen jou interesseren en wanneer je zou kunnen starten aan de HerstelAcademie.

Inschrijven kan via onze website: www.herstelacademie.be/oost-brabant


Praktisch

  • De HerstelAcademie Demerland heeft een eigen verdieping in PZ Sint-Annendael, Vestenstraat 1, 3290 Diest (met een aparte ingang).
  • De cursussen van de HerstelAcademie duren gemiddeld 2 uur en worden zowel 's avonds als overdag gegeven.

HerstelAcademie Demerland is lid van de HerstelAcademies Vlaanderen en van de HerstelAcademie Diletti Oost-Brabant. 

Met steun van de Vlaamse Overheid - Departement Zorg

*Verstuur nooit medische gegevens via e-mail